Ank de Groot-Slagter uitgelicht: interview op youtube

Interview met Ank de Groot-Slagter van RijnGouwelokaal met Hans van de Akker van Studio Alphen uit 2013

Eindejaarstoespraak Ank de Groot-Slagter 2010

In de raadsvergadering van 16 december 2010 zou ik als nestor van de raad (het raadslid dat het langst in de raad zit) de eindejaarstoespraak houden. Helaas, de zaken liepen uit de hand en de vergadering werd geschorst. Dan mijn eindejaarstoespraak maar op mijn weblog, dan is alle moeite niet tevergeefs geweest.

Lees meer

Inbreng Ank de Groot-Slagter bij Begrotingsbehandeling 2010

Voorzitter, er gaan veel zaken in Alphen goed maar er zijn ook veel zaken die beter kunnen en anders moeten.Gezien de korte tijd zal mijn fractie zich beperken tot een paar hoofdlijnen in deze begroting.  Lees meer

Algemene Beschouwingen 2009

Voorzitter, eerst wat inhoudelijke zaken over de Voorjaarsnota. Daarna wil ik afsluiten met een conclusie. Een aantal zaken in deze Voorjaarsnota baart ons buitengewoon veel zorgen.
Lees meer

Eindejaarstoespraak Ank de Groot-Slagter

Onze fractievoorzitter sprak als nestor van de raad haar Eindejaarstoespraak uit tijdens de laatste raadsvergadering van dit jaar (2008).

Lees meer

Eindejaarstoespraak Ank de Groot-Slagter

Eindejaarstoespaak

Tijdens de laatste zitting van de Gemeenteraad op 21 december 2006 heeft Ank de Groot – Slagter, als nestor (raadslid, dat het langst in de raad zit) van de raad, volgens de traditie een “Eindejaarstoespraak” gehouden.

Lees meer